Ioana Constantin: Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, trebuie să demisioneze împreună cu întreg Consiliul Local  
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin, arhivă
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin, arhivă
Ioana Constantin este de părere că primarul Timișoarei, Dominic Fritz, ar trebui să demisioneze "împreună cu întreg Consiliul Local". Iată de ce. 

"La Timișoara, se donează pături pentru Clinica de Oncologie. La Timișoara, bebelușii au fost puși în incubatoare din cauza frigului. La Timișoara, în școli e frig și se suspendă orele. Dar primarul e încă în funcție. Este de nepermis ce se întâmplă de luni bune în Timișoara. Bate chiar și incompetența lui Nicușor Dan. Măcar Nicușor (n.red. Nicușor Dan) nu are tupeu să facă turul televiziunilor senin povestindu-și incapacitatea managerială. 

L-am întrebat la o emisiune TV pe domnul Fritz dacă a fost în spitalul unde ieri simplii cetățeni și Mitropolia Banatului au donat pături și alte obiecte pentru a crește confortul pacienților. 

Domnul Fritz a spus doar că e în contact cu cei din conducerea spitalului. Deci, primarul nu a ieșit din birou. O rușine și mai mare! Nu poți conduce un oraș cu o asemenea lipsă de empatie. 

Dacă de la miniștri cerem demisii uneori pentru simple declarații, de ce avem dublă măsură când vine vorba despre primari cum este edilul Timișoarei?!", a declarat Ioana Constantin.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, iar în FRIG? Fritz anunță că banii de la Guvern s-au terminat. ”Situație dramatică, fără precedent”

VEZI ȘI: Ioana Constantin a demisionat din PMP 

La finele anului trecut, Ioana Constantin a anunţat că se retrage din PMP. 

"Mulțumesc pentru tot, PMP! A fost o mare onoare și un drum extraordinar! Demisionez astăzi din funcția de Vicepreședinte PMP, dar și din partid. Am reprezentat cu multă onoare acest partid. A fost o onoare să candidez de două ori alături de Președintele Traian Băsescu și să fac o echipă excepțională cu Eugen Tomac și Marius Pașcan. Am un respect foarte mare pentru colegii din filialele partidului, pentru fiecare membru și simpatizant al PMP. Vă mulțumesc cu toată inima tuturor celor care ați făcut campanie pentru PMP. Voi ați fost și sunteți sufletul PMP! Vă mulțumesc celor care ne-ați votat de-a lungul timpului. A fost o anume stare de spirit, prefer să îmi amintesc totul exact ca în pozele acestea, dincolo orice parte dificilă, de orice conflict, de orice denigrare. A meritat. MULȚUMESC!", transmitea Ioana Constantin.

Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel