Ioana Constantin, interviul zilei la DC NEWS şi DC NEWS TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto Facebook Ioana Constantin
foto Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin vine în studioul DC NEWS TV. 

Marţi, 18 ianuarie, Ioana Constantin vine la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV cu noi declaraţii tari despre ce se întamplă pe scena politică, în contextul crizelor care răvăşesc România. 

Emisiunea va fi LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri, marţi, 18 ianuarie, de la ora 12:00. 

Rămâneţi alături de noi. 

Iată mesajul Ioanei Constantin după crima de la Bolintin Vale 

"Pe masa CSAT ar trebui readusă urgent tema destructurării clanurilor, a rețelelor de crimă organizată, a criminalității transfrontaliere. Iar MAI smuls din gherele incompetenței, neputinței și complicității în care a ajuns printr-o politizare sufocantă. Dacă vrem ca România să nu devină raiul acestor rețele, cum începe să arate în ultimii ani.

Zone întregi trăiesc sub teroarea clanurilor, sub complicitatea și/sau neputința autorităților. Rețelele de trafic de persoane continuă să distrugă vieți. Absolut tulburătoare imaginea de la Giurgiu, unde un bărbat a fost ucis cu pietre de un clan care terorizează de multă vreme localitatea. Oamenii protestează și vor să își facă dreptate singuri după ce autoritățile au ignorat toate plângerile lor.

Pe masa CSAT ar trebuie urgent adusă ca prioritate destructurarea rețelelor de crimă organizată, iar pentru MAI trebuie să devină o prioritate restabilirea ordinii în aceste localități terorizate de violența clanurilor. Altfel, aceste clanuri vor continua să distrugă vieți - de la crime, la ororile traficului de persoane, furturi, înșelăciuni", transmite Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel