Ioana Constantin: În Noul Bucureşti, calamitate la nivelul administrării. Mizerie, frig, bătaie de joc
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Ioana Constantin
Foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin, fost secretar de stat în ministerul Muncii PMP, critică administraţia USR a primăriei Capitalei. 

"La București, căutăm primar

În Noul București al USR, o haită de 20 de câini maidanezi a atacat o femeie în sectorul 6. Tot în Bucureștiul acesta nou, parcurile arată ca după bombardament, e o mizerie cruntă în Cișmigiu, Herăstrău și în locurile de joacă. Gunoi, șerpi, șobolani, trafic, străzi și clădiri degradate. Oameni ai străzii la tot pasul, uitați pe trotuare, fără nicio empatie. E o imagine rușinoasă a unei Capitale. Apă caldă, NU. Căldură, NU. Curățenie, NU.

Ați distrus Bucureștiul. L-ați îngropat în jeg!

Au dreptate prietenii din Timișoara, și acolo e aceeași calamitate la nivelul administrării orașului - mizerie, frig, bătaie de joc. Administrațiile Usr", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

VEZI ŞI De ce a pierdut România banii de irigaţii din PNRR. Ioana Constantin: Lucru ruşinos! Noi ştim că e una dintre cele mai mari probleme

Ioana Constantin: Guvernul are obligația să tempereze creșterea prețurilor

"În România, coșul de produse de bază reprezintă aproape 30% din pensia medie, în vreme ce în alte state procentele sunt între 13% și 14%. E și mai simplu de înțeles cu ce dificultăți se confruntă pensionarii cu pensia minimă și care au de ales între medicamente, alimente și plata utilităților.

Guvernul are obligația să tempereze creșterea prețurilor (vorbim aici în primul rând de inflație) și să asigure acestor oameni un trai decent.

Masa de sărbători e mai scumpă cu cel puțin 70 - 100 lei, iar asta din cel puțin două cauze pe care statul le putea rezolva

(1) creșterea prețurilor la energie, gaze;

(2) producătorii autohtoni nu au fost protejați și sprijiniți - așa se face că aducem miel din Australia, iar noi exportăm la prețuri mici, așa se face că legumele și fructele vin din spațiul extracomunitar, iar producătorii noștri nu au loc în lanțurile de magazine, iar exemplele pot continua. Producătorii români, indiferent de domeniu, trebuie protejați. Așa fac statele puternice.", a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Ioana Constantin, apel la Parlament: Aveţi curaj! Eliminaţi pensiile speciale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel