Ioana Constantin către Clotilde Armand: Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi! Nu e nicio ruşine, nu vă ţine nimeni cu forţa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Ioana Constantin (PMP) are un mesaj tranşant pentru primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta îi cere primăriţei să plece din funcţie, dacă nu se descurcă, afirmând că "locuitorilor din sectorul 1 nu le place incompetenţa mascată de gălăgie arogantă fără rezultat". 

"De la ”toate diamantele” la ”toate tomberoanele”.

Sectorul 1 s-a umplut iar de gunoi și e, în general, rușinos de murdar. Noi aici, în sectorul 1, dragă Clotilde Armand, n-am trăit niciodată în așa o mizerie! Și nu ne face nicio plăcere să trecem de la ”toate diamantele” la ”toate tomberoanele”. Nu ne place nici corupția, dar nici incompetența mascată de gălăgie arogantă fără rezultat. Dacă nu sunteți în stare să conduceți sectorul acesta cu respect pentru oameni, plecați din funcție! Nu e nicio rușine. Nu vă ține nimeni cu forța într-o funcție în care produceți doar gălăgie ca și când ați umbla continuu cu oale și polonice după dvs.

Bucureștiul tot e o groapă de gunoi, apa caldă lipsește în unele zone și peste 10 zile, șobolanii și căpușele sunt ca acasă, traficul e din ce în ce mai aglomerat, gropile sunt parte din decor. Primarul Nicușor Dan care s-a pregătit mai mult de un deceniu să ne fie primar nu e în stare să fie primar. Primărița Clotilde Armand care s-a lăudat cu capacitatea de management arată că are ZERO capacitate managerială", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Turcescu o ameninţă pe Armand că duce gunoiul la primărie 

"Eu anunţ public următorul lucru. Pubela e plină, are acum peste 70-80 de kilograme de gunoi. Am îndesat cât am putut, am cărat pe unde am mai găsit câte un coş de gunoi liber în sector. Vă dau cuvântul de onoare, am şi poze, mi-am fotografiat pubela. Dacă până sâmbătă dimineaţă la ora 9:00, dna Clotilde Armand, cu operatorii cui vrea domnia sa, cu voluntarii de la Patrula Civică USR, dna Armand însăşi, nu ridică gunoiul, eu pornesc cu pubela într-un marş prin oraş. Jumătate din pubelă o vărs pe treptele de la Romprest, cu cealaltă jumătate merg pe Bulevardul Mihalache până la primăria Sectorului 1 şi o vărs. Îmi asum, să fiu amendat, înjurat! Dar sunt plătitor de taxe şi impozite. Dna Armand, când a candidat, nu a spus: cetăţeni ai Sectorului 1, dacă mă votaţi, voi declanşa un război cu Romprest şi s-ar putea să dureze şase luni - un an şi s-ar putea să aveţi probleme cu gunoiul", a declarat Robert Turcescu la România TV.

VEZI  Turcescu o avertizează pe Armand: Îi răstorn pubela pe treptele de la Primărie!/ Armand: Am început să număr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel