Ioana Constantin, avertisment după imaginile cu Nicuşor Dan care aşteaptă să îi fie deschisă portiera. "Lehamite totală. Vor fi împinse forţe precum AUR"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Arhiva DC NEWS
Arhiva DC NEWS
Ioana Constantin (PMP) a explicat cum văd alegătorii din Bucureşti imaginile cu Nicuşor Dan care nu se urcă în maşina de serviciu decât după ce i se deschide portiera de către un angajat, dar şi care este pericolul unor astfel de acţiuni ale aleşilor. 

Totul a pornit de la imaginile ajunse pe adresa redacţiei, în care se vede cum primarul Nicuşor Dan aşteaptă lângă o maşină până îi este deschisă portiera.Acesta nu este un episod singular printre cei de la USR-PLUS (n.r. Nicuşor Dan este fondatorul USB, transformat în USR, chiar dacă nu mai este membru acum). Vicepremierul Dan Barna a fost intens criticat după un episod similar. Acesta și-a scăpat ochelarii pe jos și a chemat un angajat al Parlamentului să îi ridice. Dan Barna spunea că este vorba despre o întâmplare ”absolut banală”.

VEZI FAZA ZILEI: Nicușor Dan nu intră în mașină până nu i se deschide portiera / foto

"Cred că sunt două categorii principale de oameni. Există şi a treia, dar acelei categorii nu îi pasă de Nicuşor Dan şi ar vrea apă caldă. Dar există două categorii mari de oameni. Cei care sunt susţinători necondţionaţi ai lui USR-PLUS şi ai lui Nicuşor Dan. Oamenii aceia îl vor susţine, pentru că ei consideră, ca şi în cazul lui Clotilde Armand şi al altora, că există o luptă cu o mafie nevăzută şi aşa mai departe. Va mai dura susţinerea asta. 

Mai există şi aceia care vor spune că 'ce-am făcut, am vrut să schimbăm ceva şi nu am schimbat nimic'. Şi mi-e teamă că numărul acestora este foarte mare şi că la un moment dat se va transforma acest sentiment într-o lehamite absolută, lumea nu va mai veni la vot, vom avea o prezenţă foarte mică, iar forţe din acestea cum e şi AUR vor fi împinse, a declarat Ioana Constantin în direct la DC NEWS TV.

"Ce a primit viceprimarul Capitalei pentru votul pe buget?".

Ioana Constantin a spus, însă, şi care este una dintre problemele reale ale coaliţiei de la nivelul Capitalei, şi anume înţelegerea pentru votul pe buget. 

"Pe de altă parte, nu mi-a spus nimeni cum s-au înţeles partidele la Bucureşti pe buget. Au tăiat un miliard, dar nu a spus nimeni de unde. PLUS a vrut atribuţiile pentru spitale. Mi-e greu să cred că a cedat PLUS-ul pentru că s-a tăiat un miliard din buget. Au primit sau nu atribuţiile pentru spitale? Ce a primit viceprimarul Capitalei? La un moment dat, se glumea că voiau să tragă la sorţi spitalele. E absolut greţos ce au făcut cu bugetul, şi nu a venit nimeni să spună la final că s-au înţeles şi cum s-au înţeles", a concluzionat aceasta. 

VEZI ŞI Bugetul Capitalei, aprobat de Consiliul General. USR-PLUS a votat alături de PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel