Ioana Badea, lucrări expuse la Kulterra Gallery
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Miercuri, 26 aprilie, artista Ioana Badea a avut vernisajul expoziției din proiectul „Călătorii”. Lucrările vor putea fi văzute până în 6 iunie 2023.

4 lucrări din proiectul „Călătorii” aparținând artistei plastice Ioana Badea au fost expuse la Kulterra Gallery (București, str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106) prin Celula d Artă.

„Celula de Artă a debutat în 2017 ca un spațiu cu deschidere stradală, care și-a propus să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei, pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje; și în acest context, nemaiexistând o barieră fizică și temporală între obiectul de artă și privitor, se creează un dialog liber, direct și nonconformist” arată un comunicat al organizatorilor.

Drumul către sufletul meu

"Destinația drumului nu este un scop este un pretext. Călătoria este importantă. Călătoria într-un loc nou, aventura necunoscută poate fi un moment din viață care schimbă și definește ceea ce ești, astfel îți poți descoperi laturi pe care nici nu le bănuiai. Rezultatul la care vreau să ajung este acela de a descoperi drumul către sufletul meu." scrie Ioana Badea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel