Data actualizării:
Data publicării:

Ioan Oltean: DNA a fost principalul INSTRUMENT de DISTRUGERE a țării

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fostul lider PDL, Ioan Oltean, a făcut declarații după cinci ani de coșmar. 

Ioan Oltean, anchetat de procurorii DNA pentru o presupusă mită de 600.000 de euro pe care ar fi primit-o în curtea unei biserici din Chitila, a vorbit despre „povestea” care i-a schimbat viața. 

La finalul a 5 ani de la controversata acuzație, Ioan Oltean spune că „a fost un sentiment ciudat, pe care greu îl definesc, pentru că după ce timp de cinci ani porți în spate o povară ca un bolovan, când o dai jos ai senzația că este acolo în continuare”.

Fostul lider PDL crede că dosarul bazat pe denunțul făcut de un preot arestat „a fost o strategie de distrugere a clasei politice românești. Eu nu am fost singurul persecutat politic. Dacă eram singurul, aș fi zis că a fost un incident. Justiția mai poate face erori neintenționate”. 

Întrebat dacă „putem vorbi de un sistem care a decimat tot ce înseamnă elita românească”, Ioan Olteanu a răspuns afirmativ, precizând că e un sistem care „a distrus organizat tot ce era valoros în România”. 

„Eu cred că a fost principalul instrument (n.red: DNA), dar nu este singurul. Nu aș vrea să le numesc pe celelalte”, a mai spus Ioan Oltean pentru qmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel