România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 11 sep 2019 / 09:25
Ioan Mircea Pașcu - fake news Sorin Ioniță: Ți-ai făcut rost de un proces. Răutatea te orbește și te pierde
Mircea Pascu
Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, îl dă în judecată pe Sorin Ioniţă, preşedintele Expert Forum.

Ioan Mircea Paşcu l-a acuzat pe Sorin Ioniţă că răspândește fake news despre presupusele beneficii pe care fostul europarlamentar le-ar avea în cazul în care ar fi numit comisar european interimar.

”Domnule Ionita, tocmai ti-ai făcut rost de un proces, întrucât eu am comunicarea oficială primită din partea Comisiei, in care sunt prezentate cifrele reale. Acestea sunt o fracțiune infima din ceea ce prezinți dumneata public ca ar urma sa primesc eu la sfârșit de mandat, afectându-mi astfel imaginea publica! Uneori răutatea te orbește și te pierde...”, a fost mesajul lui Ioan Mircea Pașcu.

Acest mesaj a venit după ce Sorin Ioniță a scris pe Facebook: ”Omul IM Pascu se da de ceasul mortii ca e fake news, dar comisia Buget stie ce zice: pentru 2 luni (Sep+Oct) drept comisar de frecat menta, omul ar lua 40.000 euro + beneficii (deconturi, diurne, asigurari) si drept de pensie de 930.000 euro esalonata pe restul vietii lui. Ca de aia facea gura anti-PSD in primavara, cand l-a scos Dragnea de pe lista PE, dar apoi a amutit brusc cand a aparut nominalizarea asta. Vorba aia, PSD promoveaza competenta si echitatea sociala."

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro