Ioan Filip, despre un alt an al lui Dinamo în play-out: „Șansele de calificare în play-off sunt minime”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fotbalistul lui Dinamo București, Ioan Filip, a făcut declarații la vizita medicală.

Fotbalistul dinamovist Ioan Filip a spus, la vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, că nu este normal ca Dinamo să nu se califice în play-off-ul Ligii I, șansele fiind infime, ca în ultimii ani, conform Agerpres.

„Suntem sănătoși, suntem bine şi așteptăm să atacăm anul cât mai bine. E adevărat, șansele de calificare în play-off sunt minime, ca şi anul trecut. Noi trebuie să batem tot şi ceilalți să se încurce. Anul trecut s-a întâmplat, ceilalți s-au încurcat, doar că noi nu am reușit să câștigăm toate meciurile. Sperăm ca anul acesta să fie diferit şi să reușim să câștigăm toate meciurile. Dinamo nu mai e de vreo doi ani la fel cum era pe vremuri. Să fii în play-out nu e în regulă pentru o echipă ca Dinamo. Calificarea este posibilă atât timp cât există șanse matematice. Dacă ceilalți vor pierde şi noi câștigăm tot, e o șansă cât de mică", a spus Filip.

Plecarea lui Nistor, neașteptată

Filip a comentat și plecarea căpitanului de echipă, Dan Nistor, care s-a transferat la Universitatea Craiova, spunând că a fost surprins de decizia luată de acesta.

„Vacanta a fost liniștită, sărbătorile de iarnă alături de familie sunt frumoase. E adevărat a plecat şi Dan Nistor, căpitanul nostru, cel mai bun pasator, nu cred că mai are rost să vorbesc despre el. E o lipsă pentru noi. Nu am simțit că vrea să plece, chiar el spunea că o să rămână. E o lipsă, dar o echipă nu stă într-un jucător, trebuie să mergem mai departe să găsim pe altcineva care să ne ajute", a mai spus dinamovistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel