Invitat Antena 3, către Badea: ”Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură, dar nu ești Băsescu”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea s-a declarat „dezamăgit”. Declarația a fost făcută la Antena 3, iar ce a urmat aflați din rândurile următoare. 

Anca Florea, mama Sabinei Iosub, a fost prezentă, marți seară, alături de fiica sa, în platoul Antena 3, la emisiunea „Sinteza Zilei”. Cum se întâmplă de obicei, Mircea Badea a avut o intervenție spre finalul emisiunii. La un moment dat, a spus: „Știți că, la Târgu-Jiu, agresoarea de peste 14 ani s-a întors, astăzi, la școală? Știați asta?! S-a întors, nicio problemă! Ce am înțeles din asta, trecând peste instituții, specialiști, până la urmă, părinții și profesorii direct vizați nu au avut nicio problemă!”

Mihai Gâdea i-a zis ulterior: „Te lăsăm să faci emisiunea pe larg. Te văd revoltat și e normal să fie așa.”

„De fapt, sunt foarte dezamăgit de mine”, a spus Mircea Badea, adăugând ulterior: „Trăiesc o dezamăgire, pentru că încă sunt între aceste granițe, în loc să fiu între alte granițe. Asta e dezamăgirea crâncenă pe care o trăiesc”.

În acel moment, a intervenit și Anca Florea: „Cred că trebuie să te detașezi un pic și atunci o să fii foarte mândru de tine. Detașează-te puțin de tine și o să vezi că te-ai zbătut, și te zbați, și te lupți, ceea ce ar trebui să facă foarte, foarte, foarte multă lume. Ești un pion important în chestia asta, nu poți să contești! Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură, dar nu ești Băsescu, nu?! (...) Revin, dacă te poți detașa puțin, să vezi cât de important e ceea ce faci, nu ai mai fi dezamăgit.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel