FOTO: Invazie pe teren după ce Manchester City a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Anglia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Manchester City și-a adjudecat al patrulea titlu la rând în Premier League.

Manchester City s-a impus cu 3-1 în fața lui West Ham United și a ajuns la 91 de puncte în acest sezon 2023-2024, terminând cu două puncte avans față de Arsenal, care a câștigat la rândul său partida cu Everton jucată la aceeași oră.

Tunarii au trăit cu emoții meciul de pe Emirates, fiindcă adversalul din Liverpool a marcat în minutul 40 prin Gueye, însă bucuria „caramelelor” a durat puțin, fiindcă Tomiyasu a egalat cu trei minute mai târziu. Pe final, Havertz a făcut 2-1, însă soarta titlului a fost jucată încă din al doilea minut pe Etihad.

City a început tare, marcând primul gol în minutul 2 prin Foden. Englezul a făcut 2-0 în minutul 18, după care Kudus de la West Ham a redus din diferență în minutul 42.

Ultimul gol al partidei a fost înscris de spaniolul Rodri, care a dus scorul la 3-1, moment din care cetățenii s-au văzut cu sacii în căruță și au așteptat ultimul fluier al arbitrului. Centralul a pus capăt partidei după 5 minute de prelungire, însă nu după ce a oprit jocul din cauza fanilor care au pătrus dinspre peluză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel