Întrevedere Meleșcanu - ambasador Peru. Ce s-a discutat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Diferitele paliere ale relației bilaterale dintre România și Republica Peru au constituit principala temă a întâlnirii dintre ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, și ambasadorul Republicii Peru, Jose Antonio Arrospide del Busto.

Potrivit unui comunicat al MAE, în timpul vizitei de rămas bun a ambasadorului peruan, ministrul Meleșcanu a apreciat eficiența activității acestuia pe întreaga durată a mandatului său și i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor atribuții, scrie Agerpres.

De asemenea, diplomatul peruan a mulțumit pentru sprijinul primit din partea autorităților române și a evidențiat buna cooperare cu acestea.

"În cadrul întrevederii a avut loc o trecere în revistă a diferitelor paliere ale relației bilaterale, reafirmându-se interesul reciproc pentru aprofundarea și diversificarea acestora, în plan politic, economic, cultural și științific. Cei doi interlocutori au exprimat, totodată, dorința comună de continuare a excelentei cooperări în cadrul organizațiilor internaționale", se arată în comunicatul citat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel