Întrevedere Dăncilă - Iohannis. Mihai Fifor: Nu știu ce s-a discutat. Cert este că s-au schimbat foarte multe
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că nu știe ce a discutat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, însă după acea întrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dăncilă și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

„Am participat și la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, și într-adevăr discuția de după consultări a avut loc cu președintele Klaus Iohannis, nu știu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidențiale”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Social-democratul a completat că „a fost o vară epică”, amintind și de ruptura dintre PSD și ALDE. Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel