Întrebări la care Ceaușescu a REFUZAT să răspundă. Omul muncii, în alertă de dimineață în ziua votului
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
De dimineață, protestatarul blond Marian Ceaușescu a ieșit la treabă. A fost omul muncii, încă de dimineață, în ziua votului din 6 decembrie 2020.

Face ce știe mai bine: agresează și înjură. Și-a început programul de dimineață cu fiii lui Adrian Năstase. ”Cum v-a îmbogățit tatăl vostru, mă, prin furt? Ă?”, a zis Marian Ceaușescu. Dar fiecare cu jobul său. Și dacă ăsta e al lui cine suntem noi să-l criticăm?

Dar niște întrebări putem să punem. Cine îl plătește pe Marian Ceaușescu să stea atâtea ore în frig, să urle, să țipe, să jignească? Cine îl îmbogățește pe Ceaușescu? Cine e ”tatăl” lui Ceaușescu pe care îl ascultă întocmai și la ordin? Desigur... dacă există. Din ce trăiește Marian Ceaușescu? Se vopsește? Cum a plătit sau dacă a plătit amenzile pe care le-a primit de-a lungul vremii?

I-am pus întrebările astea în urmă cu ceva timp și ne-a spus:

”Nu puteti dormi din cauza întrebărilor...... Nu sunt lider si nu voi fi nici o data lider, sunt doar un cetățean indignat de aceasta clasă politica. Voi sunteti jurnalisti..... ai carui partid sau a caror politicieni cu structuri din vechiul regim cu rădăcini bolșevice. Si cum ma întrețin nu va intereseaza?Ca aveti 3 intrebari. Va las sa răspundeți voi cum vreti,dar in limba rusa....”

Conținul mesajului, cu greșelile aferente, îi aparține în integralitate.

Desigur, a mers și acasă la Ion Iliescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel