Data publicării:

Într-un avion a început să plouă cu ... viermi. Pasagerii au crezut că li se face o glumă / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Pasagerii care călătoreau cu un avion Delta Airlines De la Amsterdam (Țările de Jos) la Detroit în Statele Unite, au trăit momente de coșmar când a început să plouă pe ei cu viermi.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a confirmat că zborul 133 AMS-DTW de marți a fost „întrerupt din cauza bagajelor de mână ambalate necorespunzător”, dar nu a oferit detalii suplimentare despre incident, scrie Spark Chronicles.

„Avionul s-a întors la terminal și pasagerii s-au îmbarcat la următorul zbor disponibil”, a explicat el. „Aeronava a fost scoasă din funcțiune pentru curățare”, a adăugat compania aeriană.

Pasagerii însă au povestit ce sa întâmplat. Unul dintre ei a spus pentru Fox2Detroit că a văzut mai mulți de viermi în compartimentul superior pentru bagajele de mână. Aceștia au început să cadă peste pasagerul care stătea sub compartiment.

La început s-a crezut că este o farsă, dar însoțitorii de zbor au găsit sursa viermilor în geanta de mână a pasagerului, care conținea „pește putrezit” înfășurat într-un ziar.

Un pasager pe nume Kelce a scris pe X despre incident, numindu-l „Escape from hell“ (n.r. Scapă din iad).

„Eu și familia mea eram la coadă în fața locului unde au căzut viermii. Femeia din spatele nostru i-a spus însoțitorului de bord că viermele i-a căzut pe cap”, a scris un alt pasager pe Reddit despre incidentul „nefericit”. „Uh. M-am întors, iar viermele se svârcolea pe scaun”.

Potrivit ziarului cotidian, pasagerul care a decis să aducă pește și a provocat haos în aeronavă a fost arestat.

Site-ul de urmărire a zborurilor FlightAware a arătat că avionul a zburat doar până în Marea Britanie înainte de a se întoarce la Amsterdam.

Conform reglementărilor TSA, pasagerii pot călători cu alimente, inclusiv carne proaspătă și congelată, fructe de mare și legume.

În septembrie anul trecut, un alt zbor Delta a fost întors din drum după ce un pasager a avut o „diaree explozivă”. Zborul a fost anulat din cauza a ceea ce a fost descris drept o „problemă de risc biologic”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel