Două tinere însărcinate, intoxicate cu substanţe de deparazitare în urma dezinsecției locuinței
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Două tinere însărcinate din comuna Groșii Țibleșului s-au intoxicat cu substanțe de deparazitare în urma unei acțiuni de dezinsecție a locuinței, necesitând internarea lor în spital.

"Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramureş intervine alături de pompierii din Târgu Lăpuş şi echipajele medicale TIM şi EPA SMURD în localitatea Groşii Tibleşului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. Ambele persoane sunt inconştiente şi intubate şi sunt transportate în acest moment la UPU Baia Mare. Celelalte 4 persoane aflate în aceeaşi locuinţă vor fi transportate de către pompieri şi echipajul medical la CPU Târgu Lăpuş pentru monitorizare. (...) La locul intervenţiei se află şi echipaje din cadrul SAJ Maramureş", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

S-au intoxicat după ce partenerul uneia dintre ele ar fi realizat o dezinsecție

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că cele două tinere însărcinate s-ar fi intoxicat după ce partenerul uneia dintre ele ar fi realizat o dezinsecție.

"O persoană a sesizat 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri şi se află în stare de inconştienţă. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groşii Ţibleşului, unde au fost identificate două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate. La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj al poliţiei care, din primele verificări efectuate a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecţie. Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Florina Meteş.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc incidentul, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel