Naistul Voiculeț, scrisoare CRUNTĂ către Orban: REPARAȚI greșeala!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nicolae Voiculeț a transmis o scrisoare publică adresată premierului Ludovic Orban.

„În toată această perioadă am dorit să merg la cimitir și să aprind lumânări părinților mei.

Izolare grea prin care trec, alimentată de frici mediatice, deznădejde, ură și chiar de moarte, singurii care ar mai fi putut să-mi dea o speranță au fost și vor rămâne doar părinții mei, care îmi lipsesc foarte mult, dar ei sunt în cimitir!

De fiecare dată când am traversat situații grele, sau mi se făcea dor, am mers la mormântul dumnealor pentru a le aprinde o lumânare și pentru a mă liniști! Dar acum acest lucru nu se poate din cauza Ordonanței Militare pe care Domnia Dumneavoastră ați fost nevoit să o semnați.

Tatăl meu a fost preot și am trăit în iubire de Dumnezeu și de oameni și respect pentru înaintașii, primind o educație creștină dar și umanitaristă, prin a-mi dedica muzica și întreaga creație, în special oamenilor în suferință.

Această greșeală creștinească, "interzicerea accesului în cimitire", mi-aș dori să o reparați cumva pentru a înlesni și a micșora distanța de dor pe care o am pentru părinții mei.

Înainte de orice și Dumneavoastră, Domnule prim-ministru, sunteți om, aveți părinți și cred că înțelegeți rugămintea mea!

V-am cunoscut și mi-ați lăsat o impresie bună, și cred că sunteți un bun român înainte de a fi politician, sau orice!

Cred că Dumnezeu nu v-a ales întâmplător să fiți prim-ministrul acestui neam de oameni atât de încercat, mai ales acum în aceste momente grele prin care trece întreaga țară și întreaga umanitate!

Eu ca artist, ca muzician, am jurat credință poporului meu slujind-ul prin muzica pe care o cânt de 30 de ani pe tot pământul, fără a face compromisuri, întru gloria acestei culturi și tradiții, a acestui neam al nostru românesc.

La fel cred că ați făcut și dumneavoastră, ați jurat credință poporului român!

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, cu tot respectul, vă rog să faceți ceva să pot ajunge la părinții mei, pentru că ei sunt singurii mei îngeri păzitori care în toate momentele grele din viața mea m-au ajutat și alinat, fiind alături de mine!

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să aibă milă de toţi oamenii României!
Vă asigur de sprijinul meu ca român și ca artist în aceste momente grele pentru țară!”, a transmis Nicolae Voiculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel