Interlopul Romeo Ursu, extrădat după 15 ani. Update: Gorghiu, reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română
Interlopul Romeo Ursu va fi extrădat.

Update 2:

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineață, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat. Romeo Ursu a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliție și va fi transportat la penitenciarul Rahova. Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale.Mulțumesc tuturor autorităților care au contribuit la aducerea în țară a condamnatului Romeo Ursu“, a transmis Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Update:

Romeo Ursu a fost adus în România. Pe aeroport, acesta a folosit un limbaj licențios și a luat în derâdere autoritățile statului.

Știrea inițială:

Interlopul Romeo Ursu va fi extrădat în România, după ce în ultimii 15 ani a reușit să se ascundă de autoritățile române în diferite țări exotice.

Acesta are două condamnări, una de trei ani și una de opt ani, potrivit Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel