Întâlnire de taină în camera lui Ioan Rus la Beijing. La ce au fost convocați Ponta, Dragnea, Niță și Constantin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a făcut o dezvăluire neașteptată în avionul care aducea delegația României din China.

După trei zile istovitoare, atât pentru delegația oficială, dar și pentru reprezentanții presei, care s-au lovit de probleme deosebite legate de transmisia corespondențelor, premierul a ținut să povestească o întâmplare petrecută în una dintre cele două seri  petrecute în China, întâmplare care a făcut deliciul presei în avionul care se întorcea din China.

Acesta a spus că ministrul Transporturilor, Ioan Rus, i-a telefonat să-i aducă pe Liviu Dragnea, Constantin Niță și Daniel Constantin la el în cameră. Inițial a refuzat invitația, dar la insistența ministrului Transporturilor a acceptat într-un final.

Citește și: Victor Ponta, la 300 de kilometri pe oră, pe ruta Beijing-Tianjin

În cameră, povestea premierul, Ioan Rus pusese o masă tradițională cu zacuscă, slănină, ceapă și salam, și nelipsita palincă.

La rândul lui, Ioan Rus a mărturisit ziariştilor că un bun ardelean trebuie să aibă întotdeauna la el când călătoreşte "slănină, brânză, ceapă, palincă şi o lanternă".

De asemenea, Victor Ponta a mai dezvăluit că pentru Ioan Rus, deplasarea în China a fost cea mai lungă, ministrul Transporturilor neagreând transportul cu avionul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel