Întâlnire Dăncilă - Tăriceanu - Dragnea. Reacția premierului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Viorica Dăncilă, declarație fulger: Uitați acest lucru!
Viorica Dăncilă, declarație fulger: Uitați acest lucru!
Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte miercuri, la ora 13,30, la Guvern, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

'Am o întâlnire la 13,30 cu dl Tăriceanu', a declarat Dăncilă, după ce a participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor cu tema 'Agricultura - prioritate naţională'. Întrebată dacă la întâlnire va veni şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Dăncilă nu a precizat.

La insistenţele presei potrivit cărora liderul social-democraţilor şi-ar fi anunţat intenţia de a participa la această întâlnire, Dăncilă a răspuns: 'E foarte bine, sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal ca să avem o discuţie între Guvern susţinut de actuala coaliţie şi liderii coaliţiei'. Totodată, întrebată dacă la întâlnire se va discuta şi despre pilonul II de pensii, premierul a spus că nu. 'Nu discutăm despre pilonul II în niciun caz', a afirmat Dăncilă.

Chestionată de presă cu privire la subiectul întâlnirii de la ora 13,30, Dăncilă a declarat: 'O să vă spună dl Tăriceanu şi cu dl Dragnea'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel