Întâlnire Dăncilă - Ponta - Tăriceanu. Liderul Pro România, atac la Guvern înainte de discuţia pentru prezidenţiale
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Victor Ponta, liderul Pro România, a lansat un nou atac la adresa guvernului Dăncilă, cu doar câteva ore înainte de întâlnirea cu premierul şi cu liderul ALDE, în care se va discuta posiblitatea susţinerii unui candidat unic al puterii la prezidenţiale. 

"România are nevoie urgent de un Guvern mai bun, nu de ceartă pe cine candidează la Prezidenţiale! Oricine este ales Preşedinte ( Iohannis, Dăncilă, Barna, Tăriceanu, Firea sau Sorin Cîmpeanu) nu poate să facă nimic pentru viaţa oamenilor dacă nu avem un Guvern mai bun!

Românii (chiar şi cei care nu au votat niciodată cu PSD) consideră Guvernările “Năstase” şi “Ponta” ca fiind cele mai eficiente şi profesioniste. Deja PSD a pierdut 2 ani şi jumatate cu lupte sterile şi războaie stupide. USR nu vrea să guverneze ţara ( au guvernat în 2016 şi au făcut un dezastru), PNL nu poate, aşa că PSD- ALDE TREBUIE să guverneze mult mai diferit şi mult mai bine în următoarele 14 luni, altfel vor dispărea şi România va avea de suferit!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel