Bogdan Chirieac: Asta l-ar aduce pe Victor Ponta alături de Viorica Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a transmis ce ar putea să iasă din întâlnirea pe care Viorica Dăncilă a avut-o cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi care sunt şansele ca ALDE să rămână la guvernare. 

"Eu nu aş exclude în continuare candidatura domnului Tăriceanu la prezidenţiale. Aşa a fost şi în 2014, atunci au candidat şi dl Ponta, şi dl Tăriceanu şi nu au fost probleme. În primul tur, dl Ponta a obţinut 40 la sută, şi dl Tăriceanu 7 la sută. Eu mă gândesc la o intrare la guvernare a Pro România şi o întoarcere a electoratului smuls din PSD de Victor Ponta către Viorica Dăncilă. Şi mă gândesc că dl Ponta ar putea obţine o funcţie importantă în Parlament şi poate vreo doi miniştri, fapt care l-ar aduce pe Victor Ponta alături de Viorica Dăncilă", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Ce face ALDE, rămâne sau pleacă de la guvernare?


"Restructurarea guvernamentală se poate petrece doar de la 1 septembrie, pentru că e nevoie de un vot în Parlament. Cred că ALDE va rămâne la guvernare, pentru că altfel ar face un salt în gol. Nu cred că fac această mişcare, nu e genul de partid care să procedeze aşa. E un partid echilibrat, de centru dreapta, nu îi văd ieşind de la guvernare, nici măcar dacă dl Tăriceanu va candida. Sau poate se răzgândeşte, caz în care şi dânşii o vor susţine tot pe Viorica Dăncilă!", a mai spus analistul politic. 

Vezi și: Ponta, după întâlnirea cu Tăriceanu și Dăncilă- Ce transmite după discuțiile informale cu PSD-ALDE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel