Întâlnire cu Arta: Andreea Vasile, totul despre serialul românesc al momentului - Spy/Master
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actrița Andreea Vasile în cadrul emisiunii „Întâlnire cu Arta”
Actrița Andreea Vasile în cadrul emisiunii „Întâlnire cu Arta”
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. 

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, actrița Andreea Vasile vine în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre serialul românesc al momentului: Spy/Master, recent lansat pe HBO Max. Andreea Vasile interpretează rolul Adelei Godeanu, soția protagonistului. 

Despre Spy/Master

Serialul Spy/ Master este inspirat din fapte reale, plecând de la povestea lui Ion Mihai Pacepa, un fost consilier al lui Ceaușescu, care a fugit din țară, în 1978.

Acțiunea din Spy / Master este plasată la apogeul Războiului Rece și prezintă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu, God's Own Country), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonț) și cel mai important consilier al acestuia. Totuși, Godeanu are un secret. Este agent dublu și trebuie să fugă din România și să scape de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă.

Având doar o șansă pentru a rămâne în viață, el se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în Statele Unite ale Americii. Ajutat de o agentă Stasi sub acoperire și fostă iubită (Svenja Jung, Deutschland ’89), dar și de un agent CIA (Parker Sawyers, Southside with You), Godeanu trebuie să evite agenții KGB și spionii propriei țări (Ana Ularu, Siberia, și Laurențiu Bănescu, Umbre), pe deplin conștient că dezertarea îi pune soția (Andreea Vasile, Umbre) și fiica (Alexandra Bob, The Gymnasts) în pericol de moarte.

Spy/Master este creat și scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple, Alex Rider), iar imaginea este semnată de Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) și Ádám Fillenz HCA (Hier, Battle: Freestyle). 

Despre Andreea Vasile


Andreea Vasile s-a născut pe 19 ianuarie 1984, la București,  și absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, promoția 2008. 


Amintim o parte din filmele Andreei Vasile

Ramon (2023) 
Spy/Master (2023) - Adela Godeanu 
Seacole (2021) - Ulla
The World to Come / O lume nouă (2021) - mama 
The Doorman / Straja (2020)
Apostolul Bologa (2018) - Ilona 
Charleston (2018) - Rodica 
Deschide ochii (2016) 
Fixeur (2016) - Carmen 
Spid (2016) - Nicoleta
De ce eu? (2015) - Dora 
Umbre (2014) - Nico 
Un bărbat pentru Sara (2014)
Q.E.D. (2013) - femeia isterică 
Sunt o babă comunistă (2013) - asistentă de costume 
Vacanță la malul mării (2013) - mama Amaliei 
Fata din Transilvania (2011) 
Luna verde (2010) - Irina 

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 20 mai, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV. 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201              

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                  


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/               

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola              

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                 

Site: https://www.spectacola.ro/                  

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola              

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel