Data actualizării:
Data publicării:

Întâlnire cu Arta: Ana Ramona Urjan învață tinerii să iubească muzica populară / Video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ana Ramona Urjan este invitată la emisiunea „Întâlnire cu arta”, de pe DC News și Spectacola.
Ana Ramona Urjan este invitată la emisiunea „Întâlnire cu arta”, de pe DC News și Spectacola.
Sâmbătă, la ora 13:00, Ana Ramona Urjan este invitată la emisiunea „Întâlnire cu arta”, de pe DC News și Spectacola, unde va vorbi despre noua generație de artiști din muzica populară. 

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la DC News și Spectacola, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Youtube video image

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Ana Ramona Urjan vine în platoul DC News și Spectacola, pentru a  vorbi despre noua generație de artiști din muzica populară. 

2. -imagine fara descriere- (ana-ramona-urjan-georgiana-ionita-toader_46196100_07647800.jpg)

Ana Ramona Urjan este profesoară de canto popular la Colegiul Național Dinu Lipatti. Pe lângă muzică, a studiat și Teologie Ortodoxă Didactică  la Facultatea de Teologie Ortodoxa Iustinian Patriarhul. 

Este mai mult decât o profesoară. Este un promotor al tradițiilor românești, dorind să insufle noilor generații dragostea pentru muzica populară. 

Recent, a realizat un proiect inedit. 30 de copii, cu vârste între 9 - 15 ani, din comună Bălăceanca, județul Ilfov, au beneficiat de cursuri gratuite de canto popular, în cadrul programului „Punte peste veacuri", susținut de Asociația Culturală Ținutul Neamțului. Scopul principal al proiectului a fost să aducă în prim-plan tradițiile și folclorul românesc, oferind oportunitatea unui grup de 30 de copii din satul Bǎlăceanca, județul Ilfov, de a învăța canto popular și de a se conecta cu propriile rădăcini culturale.
Proiectul „Punte peste veacuri" a fost gândit pentru a perpetua tradițiile folclorice și pentru a oferi tinerilor o oportunitate de a învăța mai multe despre moștenirea lor culturală.

Ana Ramona Urjan a participat  și la Românii au talent alături de Grupul Tradițional „Rădăcini”.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 16 decembrie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News și Spectacola, dar și pe DC News TV.

3. -imagine fara descriere- (ana-ramona-urjan_24195000_36639900.jpg)

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro    și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania        

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                             


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                               

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                              

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                                  

Site: https://www.spectacola.ro   

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel