INSULA IUBIRII. Maria și Aurel, tensiune. Stare la limita conflictului
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Maria și Aurel au intrat în conflict pe ”Insula Iubirii”. 

Prezența pe insulă a cuplului Aurel şi Diana și a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmă cu un an generează, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţionează, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în această seară când, în loc să se bucure de activitatea pusă la cale de insulă pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât să-și concentreze atenția asupra Mariei.

Dacă pentru restul bărbaţilor aflaţi pe insulă, activitatea a presupus adrenalină şi entuziasm necenzurat, pentru Aurel, toate acestea s-au transformat treptat în agitaţie. O agitaţie pe care nu a reuşit să şi-o ascundã în faţa camerei şi care are ca sursă principală subiectul atenţiei lui – femeia pentru care în urmă cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerãtoare, pânaîn pragul îndrăgostirii, dar care acum se află în centrul atenţiei unui alt bărbat. 

"De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?"

De cealaltă parte, Maria, căci despre ea este vorba, conştientă că zvonul lansat de Aurel, şi anume că între ei doi ar fi existat relaţii intime, îi atacă atât onoarea, cât şi credibilitatea, doreşte sã clarifice problemele dintre ei, mai ales că Aurel începe să dea deja primele semne de invidie la adresa lui Adrian. ”Adică eu mă duc să îți iau ţie o sută de trandafiri, n-am luat nimănui în viața mea aşa, şi tu pleci? Îi va reproşa Aurel Mariei, însã aceasta nu se va sfii să lămurească lucrurile: ”De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?”.

Cum îşi va justifica Aurel zvonul pe care l-a propagat timp de un an, aventura de care nu a avut parte, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzatã în aceastã seară, de la 20:00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel