Insula Iubirii finală 9 decembrie Andreea și Gabi, hotărâre surprinzătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Insula Iubirii finală
Insula Iubirii finală
Insula Iubirii finală 9 decembrie: Gabi și Andreea au fost cel mai controversat cuplu de la Insula Iubirii. Pe 9 decembrie, în marea finală, am aflat dacă au rămas sau nu împreună.

Insula Iubirii finală 9 decembrie: Întâlnirea de la București, care a avut loc în săptămâna în care a început difuzarea emisiunii, i-a găsit împreună, formând un cuplu, în ciuda evenimentelor petrecute pe insulă.

Insula Iubirii finală 9 decembrie: Gabi a dorit să se împace cu Andreea pentru că i-a părut rău pentru felul în care a vorbit în Thailanda vizavi de ea. Până la urmă, și-a dat seama că „Andreea nu este cea mai potrivită pentru el".

Insula Iubirii finală 9 decembrie: Pe de altă parte, Andreea se consideră fericită. Situația în care erau până la venirea în Thailanda și-a reluat cursul. Experiența de la Insula iubirii și sfaturile pe care le-au primit acolo au fost total ignorate de cei doi.

Insula Iubirii finală 9 decembrie: Marea surpinză a venit la aproape un an de la încheierea filmărilor. Prin intermediul unei filmări, Andreea a spus, la Antena 1, că relația dintre ea și Gabi s-a încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel