Data publicării:

”Insula Iubirii”, controversă despre Mirela și Ionuț. Fotografiile care ridică semne de întrebare

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Duminică seară a fost transmisă ultima emisiune ”Insula Iubirii” de la Antena 1, din acest sezon. Fanii, care au fost foarte atenți la acest sezon, comentează în grupurile de Facebook. 

Ei nu au ratat fotografiile de pe paginile concurenților și au ajuns la concluzia că au fost filmați și Mirela Baniaș și Ionuț Gojman, la bonfire-ul final. A fost difuzată o filmare cu telefonul făcută de către Mirela, care a spus că a încheiat relația cu Ionuț Gojman. 

Cu toate acestea, o fană i-a văzut la Sibiu și a făcut poze cu ei la Târgul de Crăciun:

(w670)

Mai mult, pozele de mai jos se pare că au fost făcute când au mers la filmările de la bonfire-ul final: 

(w670)

Iată ce comentează fanii: 

- Stiti ce nu am inteles eu? De ce nu i-au aratat si pe Mirela si pe Gojman la bonfire.ul de final? Pentru ca in mod clar si ei l.au filmat, dovada fiind pozele de mai jos in care se vede ca sunt de atunci daca va uitati la cum erau Hanne si Bogdan imbracati...
Cumva Mirela se impacase cu Gojman?? Si pentru ca a vazut cat a fost de blamata pt asta si poate dandu.si seama cu adevarat de faptele lui pe parcursul emisiunii, a renuntat la el..(cum a facut si Alice) Tind sa cred ca e adevarat ce se zicea.. ca o cam "protejeaza" producatorii si nu inteleg cu ce scop. Explica-ne si noua Mirela care a fost faza....

- Sigur au filmat dar nu au mai difuzat din motive necunoscute.

- Suntem de acord ca aceste poze au fost făcute înainte sau după ceremonia focului finala...bun... Mirela nu a aparut la ceremonia finala a focului, si aici suntem de acord Întrebarea mea este: Pe cine a însoțit ea la ceremonia focului? Pe Hanne si Bogdan? Nu, va înșelați!!! L-a însoțit pe Gojman pt ca si deoarece la aceiași ceremonie finala a focului au participat si concurenti sezonului 5, iar Gojman ca ispita a venit si el. Deci fratilor nu va mai lăsați manipulați, Gojman si Mirela formează un cuplu. Hanne si Bogdan sunt prieteni cu cuplul Gojman, Mirela, presupun ca ati observat ca acestia s-au îmbrăcat asortati. De la cine au învățat??? Pam pam..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel