Insula iubirii 2017. Cuplurile CÂȘTIGĂTOARE. Ce decizii au luat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Insula iubirii 2017. Duminică, 13 august, s-a terminat cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island - Insula iubirii”. Ultimul episod a fost cel al concluziilor, al întâlnirilor, al discuțiilor și, mai ales, al deciziilor. Cele șase cupluri care au ales să își testeze relația și să pornească în această aventură imprevizibilă au avut de înfruntat finaluri neașteptate și răspunsuri mai mult sau mai puțin plăcute.

Insula iubirii 2017. Unul dintre cele mai dramatice momente s-a consumat în întâlnirea lui DeeDee cu părinții ei, sosiți în Thailanda. Venirea lor la ceremonia focului a fost o surpriză pentru concurentă și pentru Robert, iubitul ei, care i-a fost alături acesteia în cele câteva zile de spitalizare și în timpul operației la picior, după accidentul cu ATV-ul pe plajă. La vederea familiei, DeeDee s-a bucurat la început, dar i-a spus lui Radu Vâlcan, gazda ceremoniei, că prezența celor dragi i se pare „suspectă” și că vestea adusă de el poate fi bună, dar „depinde… de final”.

Insula iubirii 2017. După momentul revederii a venit timpul discuțiilor serioase, aspect care a stârnit multe furtuni. Părinții lui DeeDee au aflat de la Radu detalii pe care nu le știau despre comportamentul fiicei lor pe insulă, cu care de altfel au ținut legătura cât aceasta se afla în spital. Consumul de medicamente fără o nouă prescripție, acțiune făcută fără știrea echipei de producție și într-o combinație periculoasă cu consumul de alcool, producerea accidentului, comportamentul zeflemitor și jignitor față de colegii de insulă – toate au fost scoase la iveală prin imaginile inregistrate pe insulă.

Insula iubirii 2017. În plus, Robert a văzut și imagini cu DeeDee distrându-se și modul în care a făcut-o, el știind doar versiunea povestită de partenera lui. El și familia concurentei s-au uitat cum ea s-a purtat cu băieții ispite, cum a băut la petrecerile de pe insulă și ce a spus la adresa iubitului ei, care a fost dezamăgit de ceea ce a văzut. „Nu ți se pare normal să mă deranjeze?”, i-a replicat acesta, adăugând că „e o diferență de la cer la pământ”, între modul cum a ales fiecare să își respecte promisiunile și limitele stabilite acasă și gândindu-se cum va reacționa familia lui atunci când va vedea emisiunea. Ceremonia s-a terminat cu tatăl concurentei părăsind discuția aprinsă cu Radu și spunându-i lui Robert că „dacă rămâi, la noi în casă nu mai vii”, atunci când prezentatorul emisiunii l-a rugat să tragă împreună concluziile a tot ceea ce a văzut și a modului în care iubita lui a continuat să se comporte cu el. Trei luni mai târziu după întoarcerea în țară, cei doi au venit împreună la testimoniale ca un cuplu, Robert spunând că a trecut peste toate aceste momente.

Insula iubirii 2017. Maria și Cosmin au plecat de pe „Insula iubirii” împreună, cu promisiunea concurentei că se va schimba și că se va purta mai frumos cu partenerul ei. „A fost o experiență frumoasă”, a spus ea despre ce a trăit  în Thailanda, o experiență care i-a adus mai multă cunoaștere de sine și respect pentru partenerul ei, pe care a fost la un pas să îl piardă.

Insula iubirii 2017. Diana și Ben au plecat despărtiți din Thailanda, iar la testimonial au povestit că, până la despărțirea finală a mai durat un timp, petrecut împreună. În ceea ce privește relația ei cu ispita, concurenta a declarat că ”eu și Andi am rămas în relații bune, însă nu suntem compatibili 100%, spunând că în acest moment este singură.

Insula iubirii 2017. Aurel și Alexandra și-au reproșat mai multe lucruri, în special legate de bani în ultima zi petrecută pe insulă. Cei doi nu au plecat ca un cuplu din Thailanda, însă, la întoarcere au continuat relația, tot cu împăcări și despărțiri. În cele din urmă, după o altă perioadă, Alexandra a înregistrat un mesaj pentru emisiune spunând că s-a despărțit definitiv de  Aurel, și-a făcut prieteni noi și a început o altă viață.

Insula iubirii 2017. Bianca si Liviu au petrecut cele 24 de ore împreună, dar cu decizii diferite. Bianca, hotărâtă, după cum declara în emisiune, să își trăiască viața asumat și independent, o viață din care Liviu să nu mai facă parte, dar urmărindu-și strategia prin care se vor întoarce împreună în țară, astfel ca în momentul despărțirii să poate beneficia de un ajutor material. După cum a spus, Liviu își dorea să ajungă acasă cu Bianca, unde urma să își schimbe atitudinea și lipsa de implicare în relație, de până atunci. La întâlnirea după trei luni de la întoarcerea din Thailanda, lucrurile erau complet schimbate între cei doi: deși au venit separat, niciunul nu a vrut să ofere un răspuns dacă sunt sau nu împreună. Bianca a spus că este foarte bine, dar în timpul interviului, atunci când a fost întrebată dacă este fericită, ea a început să plângă. În timpul difuzării emisiunii, cei doi s-au căsătorit, iar Bianca a făcut mai multe schimbări printre care și o operație de implant de silicon.

Insula iubirii 2017. Cătălin și Nicoleta au stat de vorbă despre ce s-a întâmplat și despre relația lor, despre o confuzie intre iubire și prietenie. În cele 24 de ore petrecute împreună au plâns amândoi, el a încercat să o consoleze și, în cele din urmă, a decis să mai dea o șansă relației lor, deși a făcut o promisiune ispitei Nicoleta de a fi împreună la întoarcere. La rândul ei, aceasta a luat hotărârea să îl aștepte la sosire, pentru a primi o explicație față în față. În această discuție, Cătălin și-a asumat din nou relația cu ispita, femeia de care s-a îndrăgostit în Thailanda, spunând-i că vrea să înceapă o relație cu ea și plecând împreună la ea acasă. Dar, lucrurile nu au durat mult și Cătălin s-a întors din nou la Nico, pe care a cerut-o în căsătorie. În prezent cei doi concurenți sunt din nou împreună.

[citeste si]

Insula iubirii 2017. Așa s-au încheiat poveștile cuplurilor care au ales să trăiască experiența Thailandei, în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”. Cei care se simt la fel de curajoși și doresc să își testeze relația și încrederea în partener, se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/ pentru a începe al patrulea capitol  al celui mai incredibil reality show din România, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel