Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Insula Iubirii, 17 septembrie. Surpriză de zile mari

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Un nou cuplu a ajuns pe „Insula Iubirii”.

Andreea și Gabriel au părut extrem de siguri de iubirea lor și de faptul că vor pleca acasă împreună, dar întrebările tot mai curioase ale lui Radu Vâlcan au semănat sentimente greu de înțeles în sufletele celor doi. Rămâne de văzut ce le pregătește soarta pe „Insula iubirii".

Ediția a continuat cu un alt moment extrem de interesant. Concurentele au avut parte de o surpriză de zile mari. Pe „Insula iubirii" şedinţele foto sunt cele mai dorite activităţi şi niciodată nu sunt un scop pur artistic. Marilena şi ispita Cristi au pășit încrezători pe plaja unde urma să aibă loc ședința foto. „Cu Cristi am crezut că nu e genul meu, am mers pe George. Dar m-am înșelat, așa că l-am ales pe Cristi", a mărturisit concurenta care pare să își fi uitat iubitul, la scurt timp de la sosirea pe „Insula iubirii".

Între timp, Răzvan și Ionuț au dus o luptă crâncenă pentru „teritoriu". Se pare că Ionuț și-a impus supremația și asta l-a făcut pe Răzvan să nu se mai simtă în centrul atenției. Zâmbetul i-a dispărut de pe chip concurentului de la „Insula iubirii". Răzvan a lăsat totuși reținerile deoparte și a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a purtat niște discuții mai „picante" cu una dintre ispite.

Tot în această ediție, Hannelore a prins curaj și a vorbit mai multe despre relația sa cu Bogdan. Așa am aflat că pe cei doi nu îi leagă neapărat o iubire adevărată, ci mai degrabă obișnuința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel