Instituțiile statului, politicieni și vedete, val de reacții la marea finală a Insulei Iubirii: "Lăsați televizoarele în pace!" / "Oare să intervenim cu apă?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube
Cea mai recentă postare a Netflix România a iscat un uragan de comentarii, cele mai multe din partea personalităților și brandurilor de renume din România. Reacțiile sunt delicioase!

"Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut, seriale de binge-uit și personaje de iubit" - este postarea Netflix care a stârnit sute de reacții, implicit din partea Ministerului Afacerilor Interne: "Lăsați televizoarele în pace! Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări și vă arătăm cum se sparg ușile la 6 dimineața… ușile acelea care chiar merită! Pentru informații accesează hub-ul de servicii al MAI - https://hub.mai.gov.ro/ - secțiunea Carieră MAI".

”Insula Iubirii”, o emisiune difuzată pe Antena 1, a avut miercuri seară ultimul episod, iar reacția Netflix, comentată de mii de persoane și instituții, a devenit de-a dreptul virală, subiectul provocând o adevărată isterie națională.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost printre primele instituții care au reacționat: ”Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final?”.

Pe o notă la fel de amuzantă au comentat și Virgil Ianțu, Florin Ristei, Elena Lasconi, Radu Hossu, Speak, Jamila Cuisine, Echipa Națională de Fotbal a României, Unguru' Bulan, Blogu' lu' Otravă, trupa Vunk, E-mag, Kaufland, Virgin Radio, CanCan, OLX, Fan Courier, Glovo și multe alte nume cunoscute din lumea media și mai ales din online.

Amuzant este cum fiecare în parte a profitat de ocazie ca să-și facă reclamă sau să lanseze anunțuri de interes public:

"Mai bine comanzi niște comfort food să te calmezi. Cine iubește, nu lasă…nimic în farfurie și împarte și din cartofi", "Orice ai face, important e să fii ASUMAT! Noi îți livrăm, nu te judecăm. Știi cum zic?" - sunt reacțiile Glovo, respectiv Fan Curier.

"Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o țară care să ne reprezinte cu adevărat!", a scris Elena Lasconi.

Reacția Reprezentanței Comisiei Europene a României 

Inclusiv Reprezentanța Comisiei Europene a României a reacționat: "Tocmai de aceea, în UE  a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare."

Cum probabil era de așteptat, nu putea să lipsească și reacția celor de la Temptation Island - Insula Iubirii: "Conexiunea cu TV-ul tau nu poate fi distrusă. Începe Asia Express duminică, dragă Netflix"

"Dacă cineva s-a ars la bonfire suntem noi aici să acordăm Primul Ajutor" - a scris Crucea Roșie Română.

"Dacă nu-l spargi când vezi cum seacă râurile și se taie pădurile, nu-l mai spargi deloc. Oricum, nu vrei să faci deșeuri" - este mesajul Greenpeace România.

"Vorba unui filozof: „Dacă aș putea, ți-aș da ție durerea, mi-ar pune-o mie și ți-o dau pe a mea. Starea mea. Să nu te mai doară. Să nu te mai aud. Să te văd bine, fericită. Mă jur!” - a comentat Cristian Botan. 

Speak: Cel mai important este să nu aruncați cu telefonul în TV

Nici Melania Medeleanu nu s-a putut abține să nu comenteze: "Chullo, băeț! Erea și ei emoționați, că vorbea în public. Luați un calmogen, cu dicția vi-i rezolv până în samset!"

Deea Maxer a scris: "Corneleee, mai vine o “fleaşcã” în familie! Felicitări ! Dacă ai nevoie de o casă mai mare, pe lângă studiourile de la Antenă, intră pe www.smartestates.ro. Fac eu vizionările cu voi și vă însoțesc și la notar. Comision 4%, am auzit că ai bani. Dacă vinzi inelul, mă ocup. Asta-i fără comision, e din empatie."

"Nu vă faceți griji că și Netflix și Fiertzi se văd și pe telefon. Cel mai important este să nu aruncați cu telefonul în TV. Vă pupăm!" a comentat Speak.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel