Instituția familiei, în pericol de desființare. Numerologul Romeo Popescu: Va fi schimbat totul. Familia, ca nucleu, va fi atacată
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Numerologul Romeo Popescu a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre problemele pe care le va avea instituția familie în 2022.

Invitat la DC News, la emisiunea De Ce se Întâmplă, numerologul Romeo Popescu a avut un dialog intrigant cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu în ceea ce priește atacurile la care o să fie supusă instituția familiei în 2022:

„Instituția familiei, în sensul de neam, de gintă ori de structură de bază a societății, va avea o zonă extraordinar de puternică în care se va marja foarte mult. Să fie sau să nu fie, vor fi niște dispute din acestea de desființare a familiei, de desființare a chestiilor acestea firești.“

„Păi, au mai fost tentative din acestea...“, a adăugat Răzvan Dumitrescu.

„Nu, nu au mai fost, o să vezi ce o să vină. Au fost doar tentative, iar acum vor reveni în 2022.“, a punctat numerologul.

„A fost referendumul pentru familie care a căzut“, a completat jurnalistul.

„A căzut și va mai fi unul, în 2022. Pentru că familia, ca nucleu, va fi atacată“, a zis Romeo Popescu.

„Probabil că trebuie schimbat totul din rădăcini, nu?“a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Și va fi așa. Va fi schimbat. Asta se va întâmpla până în 2029. Este această zonă de segregare, de rupere. Noi și ai noștri, voi și ai voștri. Aia va fi.“, a conchis Romeo Popescu.

„Cataclisme“ în România, în 2022. Numerologul Romeo Popescu: Ne vom lua lopeţi, trebuie să ne aşteptăm la chestia asta

Invitat la DC News, numerologul Romeo Popescu a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu despre catastrofele naturale la care va fi supusă România, dar și întreaga lume, în anul 2022:

„În 2022, pot fi și cataclisme?“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Da! Inundații multe, o să ningă în februarie de o să ne plictisim, ne vom lua lopeți (...). În 2022, trebuie să ne așteptăm la chestia asta, să ne așteptăm să plouă foarte mult. Posibil să fie și mai rău decât a fost. Apa va îneca pământul, ca să vorbesc poetic. (...) În 2022, în lume, chiar dacă noi o să fim cât de cât păziți pentru că suntem sub influența lui 5, a focului, vor fi diferite catastrofe. Vor fi catastrofe naturale în ceea ce privește apa“, a spus Romeo Popescu.

„Mai ții minte că ți-am zis cu 21 (n.r. de la anul 2021) că o să ardă? Ai văzut că au fost anumite incendii?“, l-a întrebat numerologul pe Răzvan Dumitrescu.

„Domn’le, au fost la incendii de spitale, cred că am numărat 18...“, a punctat Răzvan Dumitrescu.

„Pe bune? 18? Da ... nu vor mai fi în în 2022, dar o să fie inundații. Cutremure nu cred că vor fi, însă o să se zgâlțâie puțin pământul, dar nu o să fie din acelea mari (...)“, a conchis Romeo Popescu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel