Instanța a decis! La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu: "Sunt încrezătoare că totul va fi bine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Alina Sorescu
Foto: Facebook, Alina Sorescu
S-a hotărât în instanţă cu cine vor sta fetele fostului cuplu Alina Sorescu - Alexandru Ciucu pe perioada procesului.

”Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Va mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioada din viață mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a două oară că fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine.”, a transmis Alina Sorescu, pe pagină personală de Facebook.

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului, iar odată cu anunțul oficial legat de separare, artista a vorbit și despre fiicele sale, al căror domiciliu a fost stabilit de către instanță să fie la mama lor. Cu toate acestea, Alexandru Ciucu nu a fost de acord, la momentul respectiv, cu decizia instanței, motiv pentru care a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Așadar, cum prima hotărâre a instanței a fost favorabilă pentru Alina Sorescu, el a introdus cale de atac, iar instanța a respins și apelul pe care designer-ul l-a formulat. Astfel, pentru a doua oară, instanța a decis că fiicele cuplului vor rămâne la artistă, pe parcursul procesului care va începe spre sfârșitul anului.

Alina are susţinerea familiei

Cu ceva timp în urmă, Alina Sorescu a mărturisit că familia este cea care o susține în această perioadă sensibilă prin care trece. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, artista a mai precizat că va face tot ce îi stă în putință pentru a fi liniștită și împăcată. „Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”,  a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit 

Numele primei soții a lui Alexandru Ciucu este Ana Cristina. Dragostea dintre cei doi ar fi fost mare și plină de pasiune, Ciucu făcând un gest extrem și plecând de acasă. Însă sentimentele s-au stins destul de repede, la doar două luni după căsătorie cei doi divorțând. S-a speculat la acea vreme că tatăl designerului ar fi fost cel care s-a împotrivit uniunii.  ”Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango, citată de publicația Redacția. Reamintim că la începutul anului 2022, Alina Sorescu (35 de ani) a depus actele de divorț de partenerul ei, Alexandru Ciucu (46 de ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel