Înșelată și condamnată. Ce pedeapsă a primit o româncă după ce și-a prins soțul cu altă femeie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la şase luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale deoarece „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei. Iată ce a făcut.

Această poveste care s-a tranșat în instanță a început la finalul anului 2012. Atunci bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Timp de aproape un an, cei doi au reușit să-și ascundă aventura. La un moment dat, însă, bărbatul a dus-o acasă pe amantă. Soția a apărut pe neașteptate și i-a prins în pat.

Furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi și apoi i-a pozat. Mai mult, l-a obligat și pe soțul ei să-și pozeze amanta dezbrăcată. La final, soția a dat-o afară din casă pe amantă fără haine și a amenințat-o că, dacă nu-i lasă soțul în pace, va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul.

Agresată și umilită, amanta a făcut plângere împotriva celor doi soții. Toată povestea s-a încheiat abia acum. Față de cele 6 luni de închisoare, soția este obligată să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro, conform Gazeta de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel