Înregistrare ședință PSD. Felix Stroe: M..e USR! M..e PNL! - audio
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un site a publicat o înregistrare atribuită lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța, susținând că a fost făcută într-o ședință de partid.

Liderul PSD spune, conform înregistrării, că în organizațiile de partid ale PSD-ului din județul Constanța s-a muncit foarte mult. La un moment dat, cum se poate observa din ședință, el a adunat la scorul PSD și "voturile care s-au dus la Pro România și în alte părți".

După această analiză, Felix Stroe a încercat să-și mobilizeze oamenii, educându-i spre o nouă atitudine, scrie Ordinea.ro, preluată de Antena 3.

"Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) "Ba a mă-tii" (vom răspunde) "Ba a mă-tii". Scuzați-mă doamnelor! Și vă rog frumos și doamnelor să aveți atitudine bărbătească: capete în gură, și pe ei! Corect? Capete în gură, și pe ei! M..e PSD? (răspundem – n.r.:) M..e USR! M..e PNL! Așa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteți măgari? Nu începem noi. Sunteți măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi.".

Stroe a anunțat audiența că partidul organizează un sondaj la nivel național, pentru a măsura încrederea și intenția de vot pentru 11 personalități din interiorul și din afara partidului. De pe 11 august, PSD-iștii vor strânge semnături pentru candidat, a mai spus acesta.

"Credeți că actualul președinte e foarte iubit de cetățeni? Nu vă speriați, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. [Ei] n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moțiunea de cenzură, pe care au anunțat-o cu surle și trâmbițe, că ne dau după cap și ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca și chiorii. Vor scoate 15 candidați la prezidențiale. USR-ul se vede deja cu președintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, și pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câștigat" – și-a încheiat Stroe discursul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel