ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU: Asemănare cu dosarul UIOREANU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Procurorii au descoperit în cazul în care este implicat MIRCEA BĂSESCU, fratele președintelui, o asemănare cu dosarul în care este implicat președintele CJ Cluj, HOREA UIOREANU.

Vezi și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU: Pavel Abraham vorbește de alte înregistrări


ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Procurorii DNA susţin că banii care au ajuns la MIRCEA BĂSESCU au fost verificaţi iniţial de intermediarul MARIAN CĂPĂȚÂNĂ cu o lampă specială. Și HOREA UIOREANU obişnuia să verifice banii primiți drept mită cu lampa cu ultraviolete, au arătat magistrații.

„Anghel Florin a revenit în câteva zile la Constanţa având asupra sa suma de 250.000 de euro, pe care i-a remis-o lui Căpăţînă Marian într-un apartament din Municipiul Constanţa, după ce bancnotele au fost verificate şi numărate cu ajutorul unui aparat pus la dispoziţie de o persoană cunoscută de către inculpatul Căpăţînă Marian Adrian. Ulterior, Căpăţînă Marian s-a deplasat la biroul lui Mircea Băsescu pentru a-i remite suma de 250.000 de euro, asigurându-l pe A. F. că inculpatul Băsescu Mircea a primit această sumă”, se arată în referatul procurorilor DNA, conform gandul.info.

Citește și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Andreea Crețulescu, despre personajul cheie din scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel