Ana Birchall îi cere DEMISIA lui Bogdan Oprea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ana birchall
ana birchall
Ana Birchall, invitată la Realitatea TV, a spus că îi cere demisia lui Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu.

"Eu cred dă domnul Bogdan Oprea trebuie să-și dea demisia. Când au fost difuzate pentru prima dată înregistrările cu Mircea Băsescu, eram într-un alt studio de televiziune. Imediat după aceea, Administrația Prezidențială, prin purtătorul său de cuvânt, domnul Bogdan Oprea, a început să spună că  X și Y au încercat să șantajeze pe nu știu cine. În fine, prin declarațiile pe care le făcea arăta că are acces la dosarul cauzei. Bogdan Opre a tărât, încă o dată, Administrația Prezidențială într-un alt scandal. Procurorii au arătat că lucrurile nu au stat așa cum le-a prezentat domnul Bogdan Oprea. Îi mai cer, încă o dată, în mod oficial, demisia lui Bogdan Oprea. Sper să are onoarea și decența să nu mai tărâscă Administrația Prezidențială într-un astfel de scandal", a zis Ana Birchall la Realitatea TV.

Nu este prima dată când Ana Birchall îi cere demisia lui Bogdan Oprea

Ana Birchall i-a mai cerut o dată demisia lui Bogdan Oprea, imediat după ce au apărut înregistrările cu Mircea Băsescu.

"Pe data de 30 mai, când primele informații privind scandalul legat de fratele președintelui, Mircea Băsescu s-au făcut publice, același domn Oprea a dat un comunicat, vorbind în numele Administrației Prezidențiale în care declara, instituțional, că Mircea Băsescu este 'victima unui șantaj', negând acuzațiile aduse la adresa fratelui președintelui, ca și cum domnul Bogdan Oprea si alti locatari ai institutiei prezidentiale, ar fi avut acces la informatii din dosarele pe care, conform legii, numai procurorii de caz ar trebui să le gestioneze", spunea Ana Birchall în urmă cu două săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel