Înregistrări DNA. Centrul de Resurse Juridice: Să SALVĂM instituția!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Directoarea executivă a Centrului de Resurse Juridice, Georgiana Iorgulescu, a reacționat după înregistrările date publicității de Antena 3 privind DNA.

Directoarea executivă a CRJ a spus că "este exact momentul în care trebuie să fim extrem de lucizi şi să ne uităm cu mare atenţie, fără să avem parti-pris-uri de o parte sau de alta a baricadei. După cum trebuie să ne învăţăm, că aşa este în democraţie, dacă o persoană este cercetată într-un dosar penal, inculpată, trimisă în judecată, nu înseamnă în mod automat că tot ceea ce spune acea persoană este mincinos, după cum o persoană aflată pe partea cealaltă nu înseamnă că spune 100% adevărul".

[citeste si]

'Să salvăm instituţia'

"Dacă lucrurile stau aşa şi s-au săvârşit aceste abuzuri, să salvăm instituţia. Avem nevoie de lupta anticorupţie, avem nevoie de curăţarea acestei ţări. Numai că o ţară nu se poate curăţa decât cu mijloace legale. Orice nelegalitate în curăţire duce la perpetuarea corupţiei într-un fel sau altul. De asta este foarte important adevărul, iar noi din păcate nu putem decât să stăm şi să aşteptăm Inspecţia Judiciară sau eventuale decizii ale ministrului Justiţiei", a mai zis Georgiana Iorgulescu pentru RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel