Data publicării:

Înregistrări DNA. ATAC la o parte a presei: Propaganda e mută

Autor: Tudor Curtifan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Eugen Chelemen, redactorul șef al România TV a criticat dur o parte a presei care a "apărat statul de drept” în ultimele trei săptămâni, dar nu a schițat nici măcar un rând despre înregistrarea în care procurorul DNA Mircea Negulescu ”îi oferă consultanță juridică” soției unui arsetat. Procurorul s-a referit și la superiori, pe care i-a numit ”zdrențe ordinare”.

”CUM SE AUTODEMASCĂ BULA PROPAGANDISTICĂ!

Propaganda e mută! După ce mai bine de trei săptămâni a apărat statul de drept într-o atmosferă ce te făcea sa nu mai intri pe Facebook, acum nu suflă o vorbă. Cei care vărsau lături în numele luptei anticorupție nu scriu niciun rând, nu dau nici un share, nu se revoltă deloc după ce magistratul DNA care "a arestat jumate de țară" o sună și stă mai bine de o oră la discuții cu soția unui inculpat arestat! Procurorul DNA se declară protector al inculpatului, dă consultanță juridică despre cum să fie puși la punct alți procurori, dă informații despre măsuri de supraveghere din alte dosare penale, dezvăluie martori cu identitate protejată. Magistratul DNA vorbește la telefon cu soția arestatului și despre corupția din sistem. ,,Soluții care se dau pe bani", procurori "care nu dau soluții moca", "ștreanguri de gât", " procurori jegoși", superiori din parchete care sunt "zdrențe ordinare"!

Magistratul DNA pare disperat și vrea să se asigure ca arestatul nu-l va denunța la insistențele altor "zdrențe" de procurori! Pentru toți ce se pretind mari lideri de opinie, aceste fapte extrem de grave ale unui magistrat DNA trebuie ascunse!

STIMAȚI PROPAGANDIȘTI, isteria din prima situație coroborată cu tăcerea voastră din a doua situație arată cine sunteți cu adevărat! EU VREAU SĂ ZBOARE CORUPȚII DE PESTE TOT! ȘI DE LA GUVERN, ȘI DIN PARLAMENT, DAR ȘI DIN DNA, PREȘEDINȚIE SAU SERVICII! DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!”, a scirs pe pagina personală de Facebook, Eugen Chelemen, redactorul șef RTV.

În urma înregistrărilor, procurorul Mircea Negulescu a demisionat din funția de procuror al DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel