Inna, piesă lansată alături de The Kidz
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Show-ul Vocea Romaniei Junior s-a încheiat, iar INNA și copiii din echipa ei au pregătit o piesă pe care au lansat-o cu videoclip oficial: “Kids in Town”.

“Sunt recunoscătoare pentru experiența Vocea României Junior și mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoși și minunați. Le mulțumesc pentru încredere și sper că le-am făcut o surpriză placută cu această piesă. Am simțit că li se potrivește și exprimă spiritul lor de artiști: liberi, creativi, cool, talentați”, a spus INNA.

Sonia Apostol, Ștefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitraș, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru și Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care încheie concursul ca o adevărată echipă lansând prima lor piesă.

“Cand am ajuns la studio și am ascultat piesa prima dată, mi-au dat lacrimile și mi-am strâns colegii în brațe. Nu mi-a venit să cred că această piesă minunată este pentru noi”, a spus Voicu.

“La blinduri, am spus că îmi doresc o piesă de la antrenorul în echipă căruia voi merge. INNA mi-a îndeplinit dorință și mă bucur că prima mea piesă este împreună cu toți colegii mei din echipa INNA pe care îi iubesc mult”, a spus Alexia.

“Încă o dovadă că INNA are un suflet măreț: ne-a reunit și ne-a dat șansa să lansăm o piesă proprie, compusă și produsă de artiști internaționali cu care și ea lucrează”, a declarat Andrei, finalistul INNEI.

“Suntem fericiți și suntem mândri că am avut ocazia să filmăm un videoclip cu INNA și Lori, ne-am simțit artiști adevarati”, au mai adăugat Andreea, George și Ștefan.

“O întreagă echipă ne-a ajutat să arătăm minunat și să fim cei mai țari artisti”, au spus Sonia și Eva.

[citește și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel