Îngrozitor: O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Are urme de violență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă, luni, pe un câmp între localităţile Frumoasa şi Bragadiru, pe corpul acesteia fiind urme de violenţă, informează IPJ Teleorman.

Cel care a anunţat Poliţia la 112 a fost un bărbat care a văzut corpul fetei. "La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman. Cercetarea în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. 

Iubitul tinerei de 21 de ani a murit și el în urmă cu o seară. Se pare că băiatul, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu mașina într-un copac, conform România TV, murind pe loc. De aici, suspiciunea că el ar fi ucigașul fetei, iar cea mai probabilă ipoteză luată în calcul este de crimă urmată de sinucidere. O anchetă amănunţită urmează să scoată la iveală adevăratele date ale tragediei.

IPJ Teleorman, acțiuni pe linia siguranței rutiere

La acest sfârşit de săptămână, polițiștii au desfășurat acțiuni pe raza județului Teleorman, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale în valoare de 47 190 lei, au reținut 10 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 9 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate 314 persoane, 232 autovehicule controlate și efectuate 51 de testări cu aparatul etilotest.

La acţiune au participat zilnic peste 80 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră.

De exemplu, vineri, 22 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Nanov, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Plosca, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel