Urmărește emisiunea live
Ingrid Mocanu: Acesta e contul MEU. Nu am nicio obligație să fiu prietenă cu nimeni!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu a transmis un mesaj clar celor care o urmăresc pe contul de Facebook.

„Dragi prieteni, acesta este contul MEU (n.r. de facebook), nu am nicio obligație să fiu sau să rămân prietenă cu nimeni! Nu am obligația de a da "dreptul de a-mi răspunde" nimănui. Eu aici scriu opiniile MELE, într-un stil mai nervos sau mai amuzant și citesc ce scrieți voi, citesc comentariile și răspund celor argumentate. Cei care au argumente în a mă contrazice, sunt bineveniți, cei care "nu cred" ce spun eu nu e cazul să creadă, eu nu sunt divinitate să credeți în mine. Cei care ȘTIU sigur că eu nu am dreptate, dar ei au sigur nu mă interesează deloc a se exprima pe contul meu. Dacă ei cred că au dreptate, ceea ce scriu eu este cert și nu se bazează pe fapte neverificate, iar opiniile sunt bazate pe fapte reale, nu pe cai verzi pe pereți.

Opinii bazate pe lipsa de informare, pe analfabetismul funcțional sau pe interese care întunecă obiectivitatea în exprimare nu sunt binevenite pe pagina mea.

Nu susțin nici partidele de la putere, nici pe cele din opoziție (în conducerea actuală pe niciunul, de formație sunt liberală) iar opiniile mele sunt pur bazate pe modalitatea în care acționează unul sau altul dintre decidenți.

Citesc și opinii pro guvern și anti guvern, fără a interveni pe pagina nimănui să le spun că nu au dreptate. Uneori mai scriu comentarii cu opinia mea, cu argumente și atât.

Ca să știți: orice elucubrație exprimată pentru că "știu eu mai bine" va conduce la blocare”, a scris Ingrid Mocanu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel