Ingredient din salata de boeuf folosit GREȘIT. Nu-l vei mai folosi de acum înainte!
Salata de boeuf este un preparat foarte delicios. Adevăratele gospodine știu ce nu trebuie să facă atunci când prepară o salată de boeuf plină de savoare.
Multe gospodine fac o greșeală când vine vorba despre salata de boeuf. Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.
Cum se prepară o salată de boeuf delicioasă
Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită.
După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române