Infractorul Hrebenciuc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
srs
srs

Iata ca Viorel Hrebenciuc, unul dintre corifeii PSD, a devenit si el infractor. In varianta DNA. La pachet cu primarul Liviu Negoita, tot PSD, si cu omul de afaceri Sebastian Ghita din partidul verzilor. Adica al oamenilor de afaceri, care, de voie, de nevoie, trebuie sa se puna bine contra verzisori cu toate partidele. Pentru a supravietui. Si la pachet cu alt membru de vaza, tot al partidului verzilor, Ioan Niculae. Desigur, tot acest lot criminal, invinuit de diverse “chestii”, a ajuns unde a ajuns, adica subiect al telenovelelor prezentate de toate televiziunile, sub regia exclusiva DNA. Oare exclusiva? Oare nu m-am pripit? Oare in spatele DNA nu se afla o eminenta cenusie?

Prima tentativa de a arunca in plan secund mega - scandalul Sanatatii a fost spectaculoasa. Nu mai putin de 29 de politisti arestati din numai doua sectii de Politie ale Capitalei. Cu acuzatii grele. Cu nenumarati mascati, care i-au ridicat de la locul de munca. Cu presa chemata din timp la spectacol. Ca si cand, daca ar fi fost convocati la DNA, politistii vinovati sau nevinovati nu s-ar fi prezentat si singuri. Aceasta mare desfasurare de forte sub reflectoarele mass - media nu a reusit totusi sa stinga valvataia Sanatatii. Astfel incat, din palarie, a fost scos inca un scandal.

Este un scandal, acesta al lotului de politicieni si oameni de afaceri, care graviteaza in jurul lui Mircea Geoana si a candidaturii sale de acum 2 ani la functia prezidentiala, care si el ar fi menit sa acopere balamucul din Sanatate, unde Presedintele Traian Basescu si-a prins degetele in usa. Cu atat mai mult cu cat, iata, este implicat, in aceeasi zi, si Vanghelie si mai este pusa in carti si o politiciana mai tanara, tot PSD, Oana Mizil. Care ar fi sau nu ar fi amanta lui Vanghelie. Si totul se intampla la cateva ore dupa ce balonul Ciuhandu, primarul Timisoarei, s-a umflat si s-a dezumflat. Ce semnificatie are aceasta multipla operatie DNA?

De diversiune si de invaluire. Pentru ca populatia sa nu devoreze mega - scandalul Sanatatii, in care Basescu si-a luat o palma zdravana de la UDMR, prin demiterea lui Cihodaru, la numai 2 zile dupa ce fusese numit consilier onorific si conversase intre patru ochi cu Presedintele la Cotroceni, pentru ca oamenii sa se potoleasca odata cu demonstratiile pro - Arafat si anti - Basescu, pentru ca cetatenii diferitelor orase sa nu mai economiseasca curent electric, stingand luminile la 9 fix in semn de protest, la comanda Cotroceniului, DNA a dat drumul unor dosare care dospeau de mult. Politistii de pilda, ne spun oficial procurorii DNA, erau urmariti de 2 ani. Si au fost lasati timp de 2 ani sa faca faradelegi, daca le-au facut, sa tortureze oameni, daca i-au torturat, sa incaseze bani de pe urma prostituatelor, daca au incasat, pentru ca taman acum, cand s-a declansat un fel de revolutie a Crucii Rosii, sa intervina pentru a anihila un grup periculos de infractori. Prezumtivi. Si fiindca nu a tinut, DNA a activat treapta a doua a rachetei diversioniste. Mai spectaculoasa.

Citește mai multe pe  Corect News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel