Infotrafic: Vehiculele de 7,5 tone, interzise pe teritoriul Ungariei între 11 și 15 martie. Care sunt excepțiile
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Avertizare Infotrafic: circulaţie restricţionată pentru traficul greu în Ungaria.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 11 martie 2022, ora 23.00 - 15 martie 2022, ora 23.00, pe teritoriul Ungariei este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Excepţie la această perioada vor face nopţile de 13 şi 14 martie, în intervalul orar 22.00 - 08.00.

Vecinii maghiari sărbătoresc Ziua Națională



Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15.03.2022 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare. Acest aspect va determina formarea de coloane de autocamioane pe autostrada A1, calea 1, tronsonul Arad-Nădlac.

Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Care sunt obligațiile pentru șoferi



În perioada menţionată, conducătorii autovehiculelor vizate vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Precizăm faptul că în perioada menţionată, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura fără restricţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel