INFOTRAFIC. Porturi închise și autostrăzi cu circulație îngreunată din cauza ceții dense
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ceata
Ceata
Ceața densă a dus la închiderea porturilor în această dimineață. De asemenea, traficul este îngrunat pe mai multe autostrăzi. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, din cauza ceții dense, au fost oprite manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia.

De asemenea, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel