Urmărește emisiunea live
Infotrafic: Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia sunt închise din cauza vântului puternic / Se circulă în condiţii de ploaie în multe judeţe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia sunt închise marţi dimineaţă atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic, transmite Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Conform sursei citate, se circulă în condiţii de ploaie în multe judeţe ale ţării, inclusiv în zona Capitalei. De asemenea, valorile de trafic sunt în creştere în general pe arterele care intră în marile oraşe ale ţării.

Pentru zona Capitalei este înregistrat trafic intens pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, DN 1 în Otopeni, DN 1A în Mogoşoaia, dar şi pe DN 7 în Chitila, toate pe sensul de intrare în Bucureşti, precum şi pe Centura Capitalei, în localităţile Bragadiru, Chiajna, Domneşti şi Pantelimon.

Cod galben de intensificări ale vântului în judeţe din Muntenia şi Dobrogea, marţi dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, avertizări nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabile în zone din Dobrogea şi Muntenia.

Astfel, până la ora 10:00, în judeţele Constanţa (zona de Litoral şi în localităţile: Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albeşti, Pecineaga, Istria, Săcele, Costineşti şi Mangalia) şi în judeţul Tulcea (în Delta Dunării - localităţile Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beştepe, Crişan, C.A. Rosetti, Maliuc şi Pardina, respectiv în zona de Litoral şi în localităţile Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti şi Sfântu Gheorghe) vântul va sufla cu viteze care vor depăşi la rafală 55 - 60 km/h.

Tot până la ora 10:00, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, la altitudini de peste 1.800 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului de peste 90 - 100 km/h. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel