Infotrafic: Drumurile pe care se circulă cu greutate
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Control trafic
Control trafic
Infotrafic anunță mai multe lucrări pe drumurile naționale, autostrada Soarelui, și alte zone în care se circulă greu sau chiar chiar este oprit temporar fluxul de mașini.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Dumbrăviţa - Baia Mare al DN 18B, din cauza unui accident rutier produs în afara localităţii Dumbrăviţa, judeţul Maramureş, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere.

Astăzi, în intervalul orar 0800 - 1800, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea, pe tronsonul kilometric 185 - 187, se vor executa lucrări de plombare a gropilor existente în carosabil, alternativ, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, sensul de mers Bucureşti - Braşov, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare. şi tot pe DN 1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din şercaia spre Făgăraş, până la începutul lunii noiembrie 2018. Zona este de asemenea semnalizată cu semafoare.

Totodată, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul şoimuş - Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuţie). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria - Deva.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către Constanţa, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, vă informăm că la această oră se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autoturisme, în principal pe arterele care acced zona capitalei: Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, DN 1 Otopeni, DN 1A Mogoşoaia, DN 4 Popeşti-Leordeni şi DN 7 în Chitila, toate la intrarea în capitală. De asemenea, traficul este intens şi pe DN Centura Bucureşti, în zonele Chiajna, Bragadiru, Berceni şi Pantelimon.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, să nu efectueze depăşiri riscante şi să păstreze distanţa dintre autovehicule, pentru a putea opri în siguranţă, în situaţia în care autovehiculul din faţă frânează brusc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel