INFOTRAFIC, 15 mai. Prima zi după starea de urgență. Cum se circulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Pe principalele artere rutiere din țară se circulă în condițiile unui carosabil uscat, anunță Centrul Infotrafic. 

Accident în Bistrița Năsăud: Modulul SMURD intervine în localitatea Josenii Bârgaului la un accident rutier. Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale (ieșite din masini).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 6 Caransebeș – Lugoj, în zona localității Găvojdia, județul Timiș, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un autotren și două turisme, o persoană a fost rănită. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40 de minute.

Accident DN4: De asemenea, centrul Infotrafic informează că circulația a fost reluată pe un fir, în ambele direcții, dirijat, pe DN 4 București – Oltenița, la ieșire din localitatea Budești către Gruiu, județul Călărași, unde anterior traficul a fost oprit din cauza unui accident. În urma impactului dintre un autotren și un autoturism, două persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Trafic dirijat: Astăzi, între orele 07:00 -14:00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, kilometrii 230 - 232, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de asfaltare, din această cauză traficul desfășurându-se dirijat, pe un fir, alternativ.

Trafic restricționat pe Autostrada A1 Sibiu - Deva 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, au loc lucrări de reparații a părții carosabile, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, fiind impuse următoarele restricții de circulație:

- kilometrii 288 - 289, în zona localității Cunța, județul Alba, pe sensul Deva-Sibiu, se restricționează traficul pe banda de urgență și pe prima bandă, pentru lucrări la un spațiu de servicii, între orele 09.00-16.00;

- kilometrii 273 - 271, în zona localității Amnaș, județul Sibiu, pe sensul Deva-Sibiu, se restricționează traficul pe banda de urgență și pe prima bandă pentru efectuarea de lucrări de reparații carosabil, între orele 09.00-18.00;

- kilometrii 248 - 244, în zona municipiului Sibiu, pe sensul Deva - Sibiu, se restricționează circulația pe banda a doua pentru lucrări la sistemul de iluminare, între orele 09.00-14.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel