Infotrafic 1 februarie. Starea drumurilor
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Trafic
Trafic
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei alunecări de teren, circulaţia rutieră pe DN76 (E79) este întreruptă la kilometrul 86+300 de metri, în zona localităţii Criştioru de Jos, judeţul Bihor. Traficul rutier este deviat provizoriu pe ruta Lunca - DN75 – Arieşeni – Albac – Câmpeni – DN74A – Abrud – DN74 – Brad.

Poliţiştii semnalează că circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri importante din ţară. Fenomenul este întâlnit în Capitală şi pe arterele din judeţe precum Ilfov, Olt, Mehedinţi, Giurgiu, Bistriţa-Năsăud, Gorj, Dolj, Suceava, Bacău, Neamţ, Galaţi, Iaşi şi altele.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

Amintim că circulaţia rutieră pe DN67C Novaci - Rânca (în judeţul Gorj) este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie ce va fi menţinută pe toată perioada sezonului rece.

Vezi şi: Buget 2019. Câţi bani merg la investiţii

Zone din Bucureşti şi Ilfov, fără curent electric

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel