INFOTRAFIC, 19 martie. Circulație în condiții de iarnă. Ce drumuri mai sunt închise
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: DRDP Brașov
Foto: DRDP Brașov
Vremea severă din ultimele două zile a dus la blocarea sau restricționarea mai multor drumuri importante din țară. Autoritățile au acționat intens pentru deblocare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația este oprită pe DN 10 Buzău – Brașov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău, din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant. Până la degajarea suprafeței carosabile, traficul a fost deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Brașov.

În județul Vâlcea, pe DN7, la kilometrul 163+400 de metri, localitatea Golești, din cauza unor lucrări circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă, între orele 08.00-14.00.

Circulație în condiții de iarnă 

Se circulă în condiții de iarnă, la această oră, pe majoritatea arterelor rutiere din zona montană a județelor aflate sub incidența atenționării meteorologice de ninsori, valabilă până la data de 20 martie a.c.

”Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea carosabilului de pe traseul pe care urmează să-l parcurgă și să aibă autovehiculele echipate corespunzător circulației în condiții de iarnă!”, precizează polițiștii într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel